VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
Koen Strobbe  Enkel op afspraak +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be  Borrekent 129 9450 Denderhoutem
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
Het verlies van bedrijfskritische data en downtime van belangrijke IT-systemen zijn één van de grootste risico’s op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Het onvoldoende testen van de procedures voor dataherstel na storingen of calamiteiten zorgt voor enorme chaos als de nood echt aan de man is.
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
Backup & Disaster Recovery
Schrijf je in voor onze promoties
Bedrijf Thuis Home Hardware Dienstverlening Referenties Contact
Tape 
In uw server wordt een tapedrive van de laatste generatie geplaatst in combinatie met back-up software die zorgt voor een veilige dagelijkse back-up. Dagelijks dient een nieuwe tape te worden geplaatst volgens het schema dat in onderling overleg werd uitgetekend. De tapes worden het best op regelmatige basis buitenshuis bewaard.  
Online back-up  
Geen investering in hard- en software, geen dagelijkse wissel van uw tapes, enkel een internetverbinding volstaat om uw gegevens veilig naar een datacenter te sturen. U beschikt over een volautomatisch online abonnement waarbij dagelijks een veilige back-up wordt gemaakt van de diverse data en directories. De goede werking wordt opgevolgd door onze helpdesk medewerkers.
NAS  
Steeds vaker duikt de term NAS op voor het delen van bestanden in een netwerk. NAS (Network Attached Storage) is een opslagmedium dat aangesloten is op het netwerk. U kan het vergelijken met een externe harde schijf die u aansluit op uw computer. Het enige verschil is dat de harde schijf niet op uw computer is aangesloten, maar op uw netwerk en iedereen kan er gebruik van maken.
SAN  
Een NAS wordt dikwijls verward met een SAN (Storage Area Network). Een SAN wordt ook op het netwerk aangesloten via een eigen apart netwerk (ISCSI of glasvezel) en is enkel aanspreekbaar door uw servers en niet rechtstreeks door de werkstations. Een SAN wordt vooral gebruikt in grotere omgevingen waar er sprake is van virtualisatie of cluster-omgevingen. De SAN biedt een hoge beschikbaarheid die in dergelijke infrastructuren noodzakelijk is.