VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
Koen Strobbe  Enkel op afspraak +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be  Borrekent 129 9450 Denderhoutem
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
Dankzij onze gespecialiseerde en up-to-date kennis van de ICT-markt en –technologie, kunnen wij optreden als extern adviseur voor uw ICT-infrastructuur. Zowel voor hard-en softwareprojecten hebben wij hiervoor gedreven specialisten in huis. 
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
Audit & Advies
Schrijf je in voor onze promoties
Bedrijf Thuis Home Hardware Dienstverlening Referenties Contact
ICT-AUDIT 
Uw IT-Fusion-vertrouwenspersoon investeert in een samenwerking en leert uw bedrijf kennen. Hij verdiept zich tijdens een ICT- audit in wat u nodig hebt en evalueert de huidige ICT-infrastructuur en –ondersteuning binnen uw bedrijf. Samen sporen we tijdens de audit tekortkomingen op die de optimale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen en efficiëntie hinderen.  
ICT-ADVIES  
Op basis van de blauwdruk van uw infrastructuur geven we ICT-advies over minimumvereisten om een optimaal rendement van uw infrastructuur te realiseren.  
Financiële IT-audit Weet u eigenlijk hoeveel u ieder jaar uitgeeft aan uw IT? Uw infrastructuur, updates, onderhoud, personeel,... Er zijn heel veel parameters in uw IT-budget die u niet altijd onder controle hebt. Samen met een van onze business consultants kan u deze (verborgen) IT-kosten in kaart brengen. Daarna kunnen we samen  kijken op welke kosten u kan besparen. Standaard IT-audit De standaard IT-audit bestaat uit een inventarisatie van uw IT-infrastructuur. Dit omvat onder meer uw servers, werkposten, netwerk, beveiliging, configuraties, backup, etc. Leidraad doorheen deze audit zijn tips, adviezen en (dringende) aandachtspunten. In alle gevallen wordt het resultaat samengevat in één overzichtelijk rapport. Eventuele risico’s en tekortkomingen kunnen worden gesignaleerd, met mogelijke aanbevelingen voor correcties en verbeteringen als gevolg. Uitgebreide IT-audit Bijkomend kunnen operationele processen in kaart gebracht worden, met het oog op het vormen van een juiste strategie en beleid. Enkel op die manier kan op korte of lange termijn voorzien worden in correcte implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Security audit Bent u beveiligd tegen de externe én interne bedreigingen? Veel bedrijven maken de fout te denken dat ze voldoende beschermd zijn door de installatie van een firewall en een anti-virus pakket. Niets is echter minder waar. IT-Fusion bekijkt samen met u waar er nog ‘gaten’ zitten in uw beleid. Wij maken een analyse en aanbevelingen over hoe u uw bedrijf beter kan beschermen.