VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
Koen Strobbe  Enkel op afspraak +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be  Borrekent 129 9450 Denderhoutem Home Hardware Dienstverlening Referenties Contact
Is uw IT infrastructuur nog up to date? Voldoet uw IT-infrastructuur nog aan de standaarden van vandaag? En betaalt u er niet te veel voor? Elk IT-Fusion project start met een audit. Al naargelang uw doelstellingen zal gekozen worden voor een financiële IT-audit, een standaard audit, een uitgebreide audit of een specifieke security audit. Pas als er een duidelijk beeld is van waar u vandaag staat en waar u naartoe wil, start IT-Fusion met het optimaliseren van uw infrastructuur en de algemene IT-werking.
Een goed netwerk is cruciaal voor de goede werking van uw kmo. Na een analyse tekenen wij samen met u een efficiënte netwerkinfrastructuur uit, die uw noden van vandaag en morgen maximaal beantwoordt. En wij staan in voor de configuratie, installatie, beheer en ondersteuning van uw doordacht netwerk.   Een krachtig netwerk is onontbeerlijk IT is een kritische succesfactor van uw bedrijf. Om de stabiliteit van uw bedrijf en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen is een krachtig netwerk onontbeerlijk. IT-Fusion levert oplossingen en producten voor de professionele uitbouw van uw ICT-netwerk, lokaal op meerdere locaties of via cloud computing. Onze serviceformules garanderen bovendien een optimaal beheer van uw ICT-infrastructuur    
IT-Fusion werkplek- en serverbeheer betekent dat u er op kunt vertrouwen dat werkplekken en servers in goede staat verkeren. Wij zorgen voor de goede werking van uw ICT op locatie, remote of middels een combinatie van deze twee tegen zeer aansprekende tarieven. Beheer is niet alleen het oplossen van storingen maar ook uitvoeren van verzoeken zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers, installeren van nieuwe software en het aanpassen van instellingen zodat ze optimaal aansluiten bij de ICT behoeftes van uw bedrijf.
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
Dienstverlening
Schrijf je in voor onze promoties
Bedrijf Thuis
Goede websites bouwen is simpel: de eerste indruk telt. U heeft enkele seconden om uw bezoekers te overtuigen of weg te jagen. Duidelijke structuur en heldere navigatie maken succesvolle websites. Dit noemt men usability en laat u best aan webdesign experts over. Samen met onze high- end website ontwerpen zijn dit de basisregels voor alle IT-Fusion-websites. Wij ontwerpen budget websites, full-option sites, CMS-websites & e-shops. Steeds op maat van uw bedrijf. En voor elke opdracht halen wij het onderste uit de kan, groot of klein.
Dienstverlening