VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
Koen Strobbe  Enkel op afspraak +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be  Borrekent 129 9450 Denderhoutem
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
Efficiëntie betekent een IT-infrastructuur implementeren die is afgestemd op uw bedrijf, niet andersom. U weet dat IT essentieel is, maar het lijkt allemaal soms zo ingewikkeld. U wilt uw aandacht richten op uw bedrijfsvoering, niet op IT. De perfecte basis voor oplossingen in alle mogelijke scenario's, of het nu gaat om virtualisatie, back-ups of hoge-beschikbaarheidsprojecten, of om een concept voor bedrijfscontinuïteit of uw SAN- infrastructuur. Wilt u in de toekomst niet opgezadeld zitten met verouderde IT die niet kan meegroeien met uw bedrijf? Kies dan voor een dynamische IT-oplossing met de hulp en advies van IT-Fusion. Servers leveren de pure rekenkracht en zijn de schakel tussen storage, netwerk en OS (virtualisatie laag). In een goed gelaagd model met centrale storage en virtualisatie, kan de serverlaag vervangen worden zonder dat dit impact heeft op de functionaliteit. Bij uitval van de server neemt een andere server de taken over en bij veroudering worden ze vervangen door snellere modellen.  
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
Serverinfrastructuur
Schrijf je in voor onze promoties
Bedrijf Thuis Home Hardware Dienstverlening Referenties Contact
Superieure betrouwbaarheid 
Bij het ontwerp van servercomponenten staat betrouwbaarheid centraal om te zorgen dat ze gegarandeerd blijven werken. Gegevens kunnen bijvoorbeeld worden gekopieerd van de ene vaste schijf naar de andere zodat ze altijd beschikbaar zijn, ook als de primaire schijf uitvalt. Deze zogenaamde redundantie is ook beschikbaar voor onderdelen als voedingsmodules en ventilatoren.  
Robuuste gegevensbescherming  
Peer-to-peer'-constructies kunnen uiterst gevoelig zijn voor aanvallen. Servers bieden een meer robuuste basis voor de bescherming van gegevens en het bedrijf. U kunt eenvoudig een firewall of antivirussoftware installeren, of elementaire apparaten voor back-up en restore aansluiten (zoals tapedrives).  
Verbeterde productiviteit  
Omdat alle applicaties en gegevens zich op een centraal punt bevinden en gebruikers gemiddeld twee tot drie maal zo snel toegang krijgen als in peer-to-peer netwerken, worden medewerkers direct productiever.  
Minder beheer en kosten  
Met een server hebt u meer controle over hardware en gegevens. Gebruikers krijgen zonder conflicten toegang tot informatie en applicaties en het beheer verloopt veel effectiever omdat het gehele netwerk in één weergave te overzien is.  
Online server  
Met een online server beschikt u voor een vast bedrag per maand over een virtuele server die in een datacenters wordt gehost. Hiermee voorkomt u kostbare investeringen in hardware en kunt u snel en flexibel capaciteit uitbreiden of juist reduceren. Een typisch voordeel van deze dienst is schaalbaarheid.